The Laughbooth

The Laughbooth is opgericht in 2017 door initiatiefnemer Robert Bielderman. Door zijn jarenlange ervaring in de IT-wereld kan Robert de klant een betrouwbaar product leveren, waarbij de klant zelf vrij weinig hoeft te doen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij op de hoogte zijn van alle ins- en outs van de gebruikte producten. The Laughbooth heeft daarom ook als één van de motto’s klantvriendelijk en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Inmiddels zijn photobooths niet meer weg te denken bij feesten en evenementen en The Laughbooth wil graag bijdragen om van uw dag een onvergetelijke dag te maken. The Laughbooth biedt u een betaalbare prijs, hoge kwaliteit en u heeft altijd contact met een specialist.

Robert Bielderman

Eigenaar en Oprichter van The Laughbooth
Hoofd IT, System - Network engineer van beroep.
Robert Bielderman
Ik ben de oprichter en eigenaar van The Laughbooth. Sinds 2011 ben ik werkzaam in de it-branche. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ik wou er graag meer mee doen. Vanuit dat perspectief ben ik The Laughbooth begonnen. The Laughbooth is voor mij een perfecte uitkomst: het aanbieden van een geweldig product. Mijn doel is om voor iemand ‘een moment’, ‘een onvergetelijk moment’ te maken. Bent u opzoek naar een photobooth laat ons “The Laughbooth” het voor u regelen. Wij willen u graag van dienst zijn.
The Laughbooth