The Laughbooth - Maakt van een moment een onvergetelijk moment.

BEDANKT!!
We hebben ontzettend genoten. En The Laughbooth was een groot succes! Ook de meegeleverde 3D props. We zullen jullie dan ook zeker aanraden bij vrienden en kennissen! Heel erg bedankt.

DanielKoerts

Daniel & Lisanne (bruiloft)

Erg plezierig en snel contact via de app gehad na aanvraag op de website. Photobooth ziet er in het echt nog veel mooier uit. Kwaliteit foto’s zijn prima voor een photobooth en mogelijkheid voor filmpjes toevoegen een echte leuke toevoeging. Makkelijk te vervoeren bovendien. Zelf keus in achtergrond en tekst en lettertype in fotoframe. Top voor een topfeestje.

Tess

Tess (verjaardag) (bruiloft)

The Laughbooth was een groot succes op onze bruiloft! Alle gasten hebben de hele avond door foto's gemaakt, met ook de super leuke props erbij. Het leukste was ook dat er 2 prints uitkwamen en er 1 voor ons als bruidspaar was en de ander mochten de gasten mee naar huis als herinnering! Een goede communicatie met de verhuurder en in overleg genoeg mogelijk. Het apparaat was ook makkelijk in gebruik en goed te vervoeren. Een echte aanrader!

Anniel en Talitha

Anniel en Talitha (bruiloft)

Wij hebben The Laughbooth gehad tijdens ons wijkfeest en dit was een enorme aanwinst. Heel veel leuke reacties en foto's van de bezoekers. Duidelijk en snel contact met Dhr. Bielderman die ons goede service heeft verleend. Goede prijs en kwaliteit foto's. Wij gaan zeker de volgende keer weer gebruik maken van deze service. Tevens raden wij The Laughbooth aan, zeker geschikt voor alle feesten en partijen.

Wijkfeest Lariks 2019

Jaap Sprik (Wijkfeest Lariks 2019)

We hebben een super geslaagde dag gehad. Enorm van genoten. Ook The Laughbooth was een groot succes. Onze gasten hebben hier veel plezier mee beleefd (en wijzelf ook trouwens). Hij is gemakkelijk op te zetten en iedereen (van jong tot oud) kan 'm goed bedienen. De kwaliteit van de foto's is ook goed. En met de prijs onderscheid je je al helemaal. Kortom: een top ding! We hoefden nooit lang op een reactie te wachten, super fijn. En dat ook nog gewoon bij ons in de buurt te huur.

Martijn en Kitty

Robert en Suzan (Bruiloft)

Prima ervaring met The Laughbooth gehad! Leuk apparaat en goede foto's. Een klein technisch mankementje werd zeer snel en vakkundig opgelost door Dhr. Bielderman Topservice!

Robert en Suzan

Robert en Suzan (Bruiloft)

Prima ervaring, goede service en snelle reactie op vragen per e-mail. De kwaliteit van de foto´s is goed. Het is wel aan te raden om de laughbooth zo op te stellen dat de achtergrond de kwaliteit van de foto´s niet nadelig beinvloed (bijvoorbeeld overbelicht). Zo hebben wij ook een andere fotoboots meegemaakt die een diascherm als achtergrond hebben. Een aanrader en zouden hem zeker weer huren.

Moniek en Harno

Moniek en Harno (Bruiloft)

The laughbooth heeft echt een enorme bijdrage geleverd aan het feest. Iedereen vond het heel erg leuk en we hebben nu een super leuk gastenboek. 500 prints zijn meer dan voldoende, een aantal gasten zijn zelf meerdere keren op de foto geweest en nog was het niet op.

Jan en Willeke

Jan en Willeke (Bruiloft)

Ik ben heel tevreden over The Laughbooth; reserveren was heel makkelijk en Robert dacht goed mee over alle mogelijkheden. Op de dag zelf was The Laughbooth een groot succes. Iedereen vond het leuk om op de foto te gaan en die foto als aandenken mee te nemen.

Inge Meulenkamp

Inge Meulenkamp (Open Dag)

Wij hebben The Laughbooth gebruikt bij de babyshower. The Laughbooth was een mooie manier om nog meer lol te hebben met elkaar en mooie herrinneringen vast te leggen. Door het mooie fotoframe krijgen de foto's een extra persoonlijk tintje. Ook zijn de foto's van zeer goede kwaliteit. Een aanrader en ik zou The Laughbooth zeker weer huren.

Jannita Boer

Jannita Boer (babyshower)

Op ons jubileumfeest hebben we gebruik gemaakt van The Laughbooth! De achtergrond helemaal in stijl van ons feest! Na heel makkelijk klaarzetten was het tijd voor het feest! The laughbooth is een leuke en speelse manier om iedereen vast te leggen!

Michelle Horstman namens Animo'68

Michelle Horstman namens Animo'68 (jubileumfeest)

De aanwezigheid van The Laughbooth op onze bruiloft droeg bij aan de ontspannen sfeer die wij voor ogen hadden. Bovendien leverde de aanwezigheid van The Laughbooth zowel voor de gasten als voor onszelf een prachtige aandenken aan een hele bijzondere dag op.

Jitske en Christianne

Jitske Brunner & Christianne lieuwes (evenement: Bruiloft)

uitstekend geregeld allemaal goed in gebruik.
mooi concept duidelijke communicatie. En ik zou het zeker weer huren.

Lucinda Werkman

Lucinda Werkman (evenement: kraamfeest)

Ervaring met de Laughbooth: Alles stond op tijd klaar,Van tevoren goed contact met de eigenaar van het bedrijf. Konden goede afspraken maken en alle opties waren duidelijk. Leuk dat ze zelf ook meedenken en vervolgens op het idee kwamen de foto‘s ook op FB te plaatsen en op het scherm te projecteren. De foto‘s zijn ook echt super leuk geworden. Een hele leuke herinnering voor later! Zeker aan te bevelen voor feestjes en partijen.

C.S. Vincent van Gogh

Christel de Jong C.S. Vincent van Gogh (evenement: Laatste schooldag)

Tijdens de laatste schooldag van onze eindexamenkandidaten hebben we de laughbooth gehuurd. De leerlingen vonden het geweldig, waren er niet bij weg te slaan.
De laughbooth is makkelijk in gebruik en de kwaliteit van de fotootjes is prima!
Hierdoor hebben onze leerlingen een mooie herinnering aan hun laatste schooldag bij ons op school. Een echte aanrader

C.S. Vincent van Gogh

Tineke Parera C.S. Vincent van Gogh (evenement: Laatste schooldag)

Hier is nog plaats voor uw review !

The Laughbooth - Maakt van een moment een onvergetelijk moment.

The Laughbooth